Українці можуть отримати фінансову допомогу у розмірі 1000 доларів

5
Українці можуть отримати фінансову допомогу у розмірі 1000 доларів
У США підприємці організували благодійну організацію "1К", яка надсилає 1000 доларів фінансової допомоги українським родинам, які постраждали від війни. Завдяки широкому розголосу до кампанії долучаються бізнесмени, стартапери й венчурні капіталісти - вже зібрано мільйони пожертв, що будуть спрямовані для близько 5000 українських сімей.

Про це повідомили у Fast Company, пише Апостроф.

Заснували нью-йоркську благодійну організацію з галузі технологічної індустрії "1K" підприємець і венчурний капіталіст Алекс Іскольд, який народився в Україні, та Крісі Філалітес - керівниця цифрової просвітницької діяльності з боротьби зі СНІДом.

Насамперед організація планує допомогти багатодітним одиноким матерям, оскільки саме такі українці найчастіше змушені рятуватися від війни за кордоном, залишаючи рідні домівки.

Водночас на фінансову допомогу в розмірі 1000 доларів може розраховувати будь-яка українська родина, що постраждала від війни, однак варто зауважити: самостійна особа не зможе отримати виплату.

Місцеперебування та вік членів родини не має значення для отримання допомоги, тобто її можуть отримати й ті, хто залишився в Україні, і ті, хто за кордоном.

Як отримати тисячу доларів допомоги від США
Обов'язкова умова отримання фінансової допомоги - підписатися за офіційні сторінки проєкту в соцмережах: посилання на інстаграм, посилання на фейсбук. Обов'язково відкрийте свій профіль, без виконання цих умов заявку не розглядатимуть.

Подати заявку на отримання 1000 доларів можна за посиланням, її варто уважно заповнити й відправити.

Звичайно, що не кожна родина отримає фінансову допомогу, однак ті, хто все ж матиме право на 1000 доларів, зможуть витратити гроші на власний розсуд без необхідності надсилати чеки чи робити звіт.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
забагато особисто информации хочуть.....фотки,картки банкивськи и т.д.....щоб боком не вилизла та допомога....
Відповісти
забагато особисто информации хочуть.....фотки,картки банкивськи и т.д.....щоб боком не вилизла та допомога....
Відповісти
Як оформити
Відповісти
Ми отримали допомогу через де-кілька тижнів після подачі заявки. Дуже вдячні організації 1К за підтримку у скрутні часи!
Відповісти
Дуже хотілаби отримати допомоги
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні