Путін погрожував Джонсону ракетним ударом перед вторгненням в Україну

0
Путін погрожував Джонсону ракетним ударом перед вторгненням в Україну
Екс-прем'єр Великобританії Борис Джонсон заявив, що президент РФ Путін погрожував йому ракетним ударом під час "надзвичайної" телефонної розмови перед вторгненням в Україну, пише УНІАН.

Джонсон попередив россійського президента, що війна стане повною катастрофою, призведе до західних санкцій і збільшення присутності військ НАТО на кордонах РФ. Також він сказав Путіну, що Україна не вступить до Альянсу в осяжному майбутньому.

"Одного разу він погрожував мені і сказав: "Борисе, я не хочу тобі нашкодити, але з ракетою це займе лише хвилину" або щось подібне. Весело. Але я думаю, судячи з того дуже розслабленого тону і по виду відстороненості, він просто підігравав моїм спробам змусити його вести переговори", - сказав Джонсон, зазначивши, що Путін був "дуже фамільярний" під час "самого екстраординарного дзвінка".

Також він згадав, як запропонував президенту України Володимиру Зеленському допомогу в переміщенні в безпечне місце, коли РФ вторглася на територію України.

"Він не прийняв мою пропозицію. Він героїчно залишився там, де був", - згадав він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні