Вони проміняють вас на гроші: наймеркантильніші знаки Зодіаку

0
Вони проміняють вас на гроші: наймеркантильніші знаки Зодіаку
Ці представники зодіакального кола дивляться насамперед у гаманець, а лише тоді — на обличчя людини

Астрологи вже давно розкрили таємницю, що про найкращі та найгірші сторони людини можна дізнатися за її знаком Зодіаку. Вони запевняють, що на ті чи інші риси характеру впливає не лише оточення, в якому зростає та живе людина, а й те, в який день вона народилася.

Зважаючи на це, нещодавно астроексперти назвали представників зодіакального кола, які дивляться на гроші і успіх людини, перш ніж задуматися про стосунки з нею. Йдеться про 3 знаки Зодіаку. Хто це, інформує УНІАН.

Овен

Овни — справжні ідеалісти. Їм важливо, аби їхній партнер був ідеальним у всьому. На всі спроби донести, що ідеальних людей просто не буває, Овни відповідають скептично. Насамперед вони звертають увагу на соціальний статус людини та її достаток і тільки оцінивши все це належним чином, приймають рішення про те, чи варто йти на побачення.

Лев

Цей знак Зодіаку мріє жити у розкоші та достатку. Його представники і самі роблять все необхідне для досягнення цієї мети, і партнера обирають собі відповідного. Леви обожнюють, коли їх обдаровують дороговартісними подарунками, роблять красиві дорогі "компліменти" й возять на відпочинок у топові місця. І тільки на другому місці для них почуття.

Стрілець

Стрільці — дуже працьовиті та економні. Однак вони хочуть, щоб їхня друга половинка їм у цьому відповідала. Саме тому, коли вони починають зближуватися з якоюсь людиною, то спершу обов'язково дізнаються про рівень її забезпеченості та достаток, і тільки якщо їх все влаштовує, сходяться.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні