--> Під час руху трамвая у водійки зупинилося серце | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Під час руху трамвая у водійки зупинилося серце

0
Під час руху трамвая у водійки зупинилося серце
Водійка львівського трамвая №6 раптово знепритомніла під час руху. Випадок трапився на зупинці «Старий ринок». До того, як втратити свідомість, водійка встигла зупинити трамвай та відчинити двері. Саме пильні пасажири помітили непритомну водійку та відчинили кабіну, повідомили ZAXID.NET у прес-службі ЛКП «Львівелектротранс».

Нещасний випадок трапився у суботу, 28 січня. «По відео з кабіни водія було встановлено послідовність подій. О 12:46 водійка зупинилася на зупинці «Старий ринок», що по вулиці Богдана Хмельницького та відчинила двері. Те, що вона знепритомніла, зауважили небайдужі пасажири, які відчинили двері кабіни, розпочали надання допомоги», – розповіли у «Львівелектротрансі».

За інформацією ЛКП «Львівавтодор» у той момент у цьому ж трамваї №6 перебували двоє їхніх контролерок. «Контролери звернулись до водія, який був за кермом зустрічного трамвая, щоб той допоміг зв’язатись з диспетчером, аби знеструмити транспорт в якому сталась надзвичайна ситуація», – написала прес-служба «Львівавтодору» у своєму повідомленні.

Повз проїжджала машина швидкої допомоги, одна із контролерок її зупинила. На місці медики констатували клінічну смерть у водійки, але одразу ж почали її реанімувати. Їм вдалося відновити серцебиття та стабілізувати жінку. Водійку госпіталізували до лікарні та прооперували, зараз вона перебуває у важкому стані.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні