--> Відома українська співачка хоче стати новою героїнею «Холостячки» | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Відома українська співачка хоче стати новою героїнею «Холостячки»

0
Відома українська співачка хоче стати новою героїнею «Холостячки»
Українська співачка Jerry Heil зізналася, що вона не проти стати новою героїнею романтичного реаліті "Холостячка". Зірка цікавиться проектом та навіть дивилася 12 сезон "Холостяка" з Алексом Топольським, пише УНІАН.

В інтерв'ю "Як ти?" вона пожартувала з Григорієм Решетником, що спочатку вона запросила його на зйомки свого кліпу, а нині він має їй "віддячити". Jerry Heil, як виявилося, претендує на роль героїні реаліті.

"Тепер ти мене запросиш зніматися у "Холостячку". Я дуже хотіла насправді взяти участь. Я просто останній сезон разом з усіма дивилася, мені цікаво дуже. Мене цікавить", - зізналася співачка.

За словами Jerry Heil, вона хоче, щоб її обранцем став виключно українець. Вона не хоче будувати стосунки з хлопцями з інших країн. У чоловіках вона цінує чесність, щирість, почуття гумору та амбіційність.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні