У горах під сніговою лавиною трагічно загинув чемпіон світу

0
У горах під сніговою лавиною трагічно загинув чемпіон світу
Титулований американський спортсмен Кайл Смейн загинув у віці 31 рік. Трагедія сталася у неділю 29 січня, пише 24 канал.

Смейн та четверо його друзів каталися на лижах на японському гірськолижному курорті Цугайці біля гори Хакуба Норікура (висота 2469 метрів).

Очевидець: Кайла підкинуло на 50 метрів
Повідомляється, що в один з моментів з гори зійшла снігова лавина, під яку потрапили Смейн та ще один американський спортсмен. Сходження стихії спровокував гірськолижник, який був у іншій групі.

Трьом друзям Кайла вдалося врятуватися з-під снігової пастки. Очевидець трагедії фотограф Гундерсон, розповів подробиці події.

"Ймовірно, лавину спровокував австрійський лижник з іншої групи. Вони намагалися втекти. Кайла підкинуло метрів на 50, а потім засипало снігом. Поруч із ним знайшли його друга, який помер від травм внутрішніх органів. А ось ще один наш товариш був накритий снігом на глибині півтора метри і пробув там 25 хвилин. Але його вдалося врятувати", - розповів очевидець події.

За кілька годин до трагедії Кайл Смейн опублікував відео в Instagram. Спортсмен захоплено розповідав, як йому подобається відпочивати в Японії.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні