--> В Італії жорстоко вбили молоду українку | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

В Італії жорстоко вбили молоду українку

0
В Італії жорстоко вбили молоду українку
Кривава розправа могла статися у квартирі, яку хлопець і дівчина винаймали, будучи парою.

Допоки в одному із регіонів Італії поліцейські святкують після затримання боса мафії, у невеликому муніципалітеті Кастільоне-делле-Стів'єре розшукують 23-річну українку Яну Маліко. Вважається, що дівчину зарізав її колишній хлопець, після чого зміг вдало сховати тіло.

Про інцидент повідомляють видання TGR та Telenuovo. Наразі підозрюваного 33-річного громадянина Молдови вдалося затримати, він знаходиться у в'язниці округу Мантуї, однак у вбивсті зізнаватися не поспішає.

23-річна Яна Маліко зникла кілька днів тому після, як стверджують очевидці, голосної сварки у квартирі, яку раніше хлопець та дівчина винаймали, допоки були парою.

Українка працювала у місцевому барі, не створювала оточуючим ніяких проблем. За непідтвердженими даними, її колишній 33-річний обранець міг погрожувати її ножем, після чого і сталося вбивство.

Наразі труп шукають в провінції Мантуя, найбільше зосередившись на місцевості поблизу озера на півночі від однойменного міста. Поліцейські вважають, що підозрюваний цілком міг позбутися тіла, спробувавши його втопити.

Поки що пошуки успіху не мають, 33-річний підозрюваний свою вину все ще не визнає.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні