Українці можуть отримати по 100 тисяч гривень допомоги

0
Українці можуть отримати по 100 тисяч гривень допомоги
Щоб оформити виплати, потрібно звернутися до Мінреінтеграції.

Зпочатком повномасштабного вторгнення росії в Україну багато наших громадян можуть розраховувати на допомогу як від держави, так і від різних міжнародних організацій. Одним із варіантів підтримки є грошова допомога для осіб, щодо яких встановлено факт позбавлення волі внаслідок збройної агресії проти України. Такі люди можуть отримати щорічну та одноразову кеш-допомогу від держави.

Про це повідомляється на сайті Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України.

На час перебування таких осіб у місцях несвободи передбачено фінансову підтримку у розмірі 100 тисяч гривень щорічно.Оформити вказану допомогу можуть члени їхніх сімей. Вже після звільнення з полону ці громадяни мають право на одноразову виплату від держави у розмірі 100 тисяч гривень.

Як оформити допомогу
Щоб отримати держдопомогу, необхідно написати заяву до Мінреінтеграції та додати до неї необхідні документи. Їх список та зразок заяви можна завантажити за посиланням.

Варто зазначити, що факт позбавлення волі внаслідок збройної агресії проти України встановлює відповідна Комісія при Мінреінтеграції.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні