19-річний водій на смерть збив пенсіонерку

0
19-річний водій на смерть збив пенсіонерку
У селі Колоденка біля Рівного 19-річний водій Mercedes на смерть збив літню пішохідку. За версією слідства, 79-річна жінка раптово вийшла на дорогу в невстановленому місці. Внаслідок зіткнення з автомобілем вона отримала важкі травми і загинула на місці.

Аварія сталася у вівторок, 31 січня, близько 19:00 у селі Колоденка на вулиці Рівненській, повідомляє прес-служба поліції Рівненщини.

«Водій автомобіля Mercedes-Benz Е270, 19-річний рівнянин, допустив наїзд на 79-річну жительку обласного центру, яка раптово почала перетинати дорогу у невстановленому місці. Жінка була у темному одязі, а ділянка дороги на момент ДТП не освітлювалася», – йдеться у повідомленні.

Від травм пішохідка загинула на місці. Відомо, що водій пройшов тест на драгері: прилад показав, що юнак був тверезий. Щодо інциденту слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст. 286 ККУ (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть).

«Правоохоронці наголошують: пішоходи, перетинайте проїзну частину по пішохідному переходу, носіть світлоповертальні елементи чи світлий одяг. Водії, дотримуйтесь швидкісного режиму, зважайте на погодні умови», – закликають у поліції.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні