--> У літаку чоловік помочився на двері та влаштував бійку | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У літаку чоловік помочився на двері та влаштував бійку

0
У літаку чоловік помочився на двері та влаштував бійку
У літаку польської авіакомпанії PLL LOT пасажири вгамовували агресивного чоловіка, який спочатку вживав алкоголь, а потім зняв штани та помочився на двері літака, пише ТСН.

Речник PLL LOT Кшиштоф Мочульскі розповів про інцидент, який трапився наприкінці січня у літаку, який виконував рейс Нью-Йорк - Варшава. Там агресивний пасажир спочатку випивав алкоголь, згодом він зняв штани та помочився на внутрішні двері літака. Після цього чоловік влаштував бійку. Вгамовували агресивного чоловіка інші пасажири. Інцидент стався під час приземлення літака.

У польській компанії заявили, що агресивного пасажира уже покарали - йому заборонили літати усіма рейсами PLL LOT. Чи передбачене для випадків кримінальне покарання, не повідомляється.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні