--> Три знаки Зодіаку, яким найчастіше зраджують чоловіки | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Три знаки Зодіаку, яким найчастіше зраджують чоловіки

0
Три знаки Зодіаку, яким найчастіше зраджують чоловіки
Астрологи розповіли — жінкам яких знаків Зодіаку в стосунках потрібно завжди бути напоготові, інформує Ukr.Media.

Дівчата можуть думати, що в будинку тиша та гладь, Божа благодать, не помічаючи жорстокої реальності. Чоловіки іноді дуже спритно приховують відносини на стороні, а якщо все розкривається, це стає великим ударом для них. Які знаки Зодіаку носять жінки, яким найчастіше зраджують благовірні?

Риби

Носійка знака Зодіаку Риби повинна давати партнеру зрозуміти, що зацікавлена в інтимі, інакше кавалер піде шукати пристрасть на стороні.

Ці представниці водної стихії — дуже віддані партнерки, які пестять і плекають другу половинку. Однак цього не завжди достатньо для міцних стосунків. У чому ж справа? Народжені під знаком Зодіаку Риби дівчата можуть бути аморфними в ліжку, і, природно, такий розклад влаштує далеко не кожного чоловіка. Пов'язано це з тим, що дами зосереджуються на робочих справах або хобі, пригнічуючи свою сексуальність. Хлопці, особливо якщо знаходяться на піку інтимної активності, вирішують шукати любов на стороні. Представникам сильної статі хочеться іскор і пристрасті, тому вони і зраджують. Якщо жінки-Риби не хочуть, щоб відносини зруйнувалися, повинні поводитися з партнерами зухвало, даючи зрозуміти, що секс їх дуже навіть цікавить.

Діва

Діви не вміють розставляти пріоритети в спілкуванні, через що чоловіки йдуть наліво.

Діви — дами пристрасні, але це не завжди допомагає зберегти відносини. Проблема в тому, що ці представниці стихії Землі не здатні грамотно розподілити увагу між важливими для них персонами. Як підсумок — такі жінки частенько "розриваються" між домашніми, колегами і друзями. І не завжди вибір, кому Діви приділяють час, виявляється правильним. Якщо така партнерка з разу в раз вибирає робочі справи, замість того щоб побути насамоті з ненаглядним, чоловікові нічого не залишиться, як втішатися в обіймах коханок. Висновок: Діви, які дорожать любовним зв'язком, повинні навчитися грамотно розставляти пріоритети, інакше чекай зради.

Рак

Раки частенько виглядають відстороненими, а ще народжені під цим знаком Зодіаку дівчата не впевнені в собі.

Власниці знака Зодіаку Рак самі винні, якщо їм зраджують. Цих представниць стихії Води відрізняє невпевненість в собі, і чоловіки зчитують її на раз. Трапляється, що дівчат, хто за знаком Зодіаку Рак, називають дивними: аж надто відстороненими від реальності вони виглядають в очах оточуючих. Кавалери виявляють всі слабкі сторони таких других половинок і відправляються на пошуки пристрасної партнерки. Поки хлопці кидаються у вир з головою, віддані Раки сидять вдома і чекають з моря погоди.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні