--> В Україні ліквідували російського зека, який вбив матір та сестру. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

В Україні ліквідували російського зека, який вбив матір та сестру. ФОТО

0
В Україні ліквідували російського зека, який вбив матір та сестру. ФОТО
Українські військові роблять все можливе для того, щоб ворог зазнавав якомога більших втрат на фронті. Їхню статистику поповнив вагнерівець, котрий сидів за убивство матері та сестри, пише 24 канал.

Аналітики з OSINT Georgia виявили чергового монстра, якого вдалося знищити у війні проти України. Мовиться про Романа Лазарчука з Донецька, що в Ростовській області. Він – один з тих, хто свідомо вирушив убивати мирних мешканців. Та й йому не звикати це робити.

Відомо, що 32-річного вагнерівця убили ще 17 грудня. Правда, лиш нещодавно тіло цього мерзотника привезли до рідного міста. Там його і зарили в землю 1 лютого.

Лазарчук – справжній злочинець. Його посадили за ґрати на 17 років. Причиною цього стало подвійне вбивство. Він позбавив життя власних сестру та матір ще у 2014 році. Відомо, що він облив їх бензином і підпалив.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні