Українців попередили про «критичні» півроку

0
Українців попередили про «критичні» півроку
Директор американського Центрального розвідувального управління Вільям Бернс вважає, що наступні пів року війни будуть "критичними". Мовляв, диктатор РФ Володимир Путін робить ставку на те, що "політична втома" охопить усі країни Заходу, пише ТСН.

З його слів, упродовж наступних шести місяців на фронті будуть відбуватися ключові події. Цей період стане вирішальним, вважає Бернс.

"Путін, я думаю, просто зараз робить ставку на те, що він може змусити час працювати на себе", - висловився директр ЦРУ.

Щобільше, Кремль наразі не зацікавлений у мирних переговорах - хоч і заявляє про протилежне, вважають у західній розвідці.

Не оминув Бернс і відносини агресорки Росії з Китаєм. За його словами глава КНР Сі Цзіньпін, ймовірно, був "вибитий з колії" слабкими військовими діями РФ. Втім, Пекін досі залишався "відданим партнерству", про який дві країни оголосили минулого року.

"Насправді, це теж має деякі обмеження. Просто тому, що я думаю - наскільки ми можемо судити сьогодні, - Сі Цзіньпін і китайське керівництво дуже неохоче надають смертоносну зброю Росії, в чому, як ми знаємо, дуже зацікавлені росіяни", – сказав Бернс.

Голова ЦРУ каже, що Китай залишається найбільшою геополітичною проблемою, з якою США зіштовхнуться у майбутні десятиліття, та найбільшим пріоритетом для його управління.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні