Росіяни підтягують резерви до українських сіл та міст

0
Росіяни підтягують резерви до українських сіл та міст
Російський диктатор Володимир Путін наказав своїй армії вийти на адміністративні кордони Луганської та Донецької областей до березня.

Як повідомив очільник Луганської ОВА Сергій Гайдай, окупанти пожвавилися на східному фронті. Зокрема, на Луганщині атак стало більше, окупанти підтягують ще більше резервів, пише УНІАН.

За його даними, багато живої сили зосереджено у Щасті. Через постійну "бавовну" росіяни поки що ховають свою техніку.

"Атак стало більше з боку окупаційних військ. Вони намагаються знайти якісь шпаринки, де можна потім розвивати успіх, але наші Сили оборони тримають позиції. Дають відсіч всюди", - запевнив Гайдай.

Тим часом окупанти завчасно заявляють про захоплення деяких населених пунктів. Однак Гайдай заявляє, що ця інформація не відповідає дійсності

За його даними, з 11 лютого на окупованих територіях області орки вимикають мобільний інтернет, щоб люди не могли передавати інформацію про них українським воїнам.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-10

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні