На заході України чоловік до смерті побив свого товариша

0
На заході України чоловік до смерті побив свого товариша
Вчора, 2 лютого, вночі до поліції надійшло повідомлення про раптову смерть 50-річного чоловіка у селищі Міжгір’я. За викликом оперативно прибули співробітники слідчо-оперативної групи, для проведення необхідних слідчих дій.

Про це інформує Відділ комунікації поліції Закарпаття.

Заявник розповів правоохоронцям, що смерть його товариша, який у нього гостював, настала зненацька та з невідомих йому причин. Однак працівники поліції детально оглянули місце події та тіло померлого та виявили сліди саме насильницької смерті.

В подальшому вдалося встановити, що сам заявник і причетний до смерті потерпілого. Фігурант плутався у показах та врешті зізнався, що між ним та його товаришем того вечора виник конфлікт, в ході якого зловмисник наніс численні тілесні ушкодження своєму гостю.

Усвідомивши, що потерпілий втратив свідомість та не приходить до тями, зловмисник вигадав історію з раптовою смертю та викликав поліцію.

Наразі 53-річного фігуранта затримано у порядку статті 208 КПК України та поміщено до ізолятора тимчасового тримання.

Його дії слідчі кваліфікували за ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України, тобто Умисне тяжке тілесне ушкодження, що призвело до смерті потерпілого. Розслідування у справі триває надалі.

За скоєне фігурантові загрожує до десяти років позбавлення волі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні