--> Український телеведучий удочерить 4-місячну дівчинку, яка втратила батьків | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Український телеведучий удочерить 4-місячну дівчинку, яка втратила батьків

0
Український телеведучий удочерить 4-місячну дівчинку, яка втратила батьків
Телеведучий ще влітку заявляв про готовність всиновити осиротілу через війну дитину.

Телеведучий Даніель Салем, який защищає Україну зі зброєю, заявив у інтерв'ю, що має намір удочерити 4-місячну дівчинку, яка втратила батьків під час війни: «Ця дівчинка буде моєю дочкою. Я впевнений. Їй зараз вже чотири місяці. Їй було два місяці, коли ми її забрали з-під обстрілу. Але це буде. Це дуже інтимна історія для мене». Телеведучий ще влітку заявляв про готовність всиновити осиротілу через війну дитину. Він додав, що його 7-річна дочка Санта-Луна дуже зраділа, коли дізналася, що у неї буде сестричка. Про це Даніель розповів у бесіді на ютуб-каналі радіоведучого та блогера Слави Дьоміна, пише Главком.

Салем зазначив – розуміє, що цей шлях важкий та тривалий, але він уже готовий його пройти. «Я вже поспілкувався з багатьма людьми, які пройшли усі етапи усиновлення дітей. Тож можу з упевненістю сказати – процес запущений. Розумію, що це дуже складно, але ми впораємося. Впевнений – сім'я мене підтримає, як і в усьому іншому, – коментує артист. – Поки деталей не відкриватиму, хочу все документувати, а вже наприкінці розповім вам усе. Для мене це все нове, не щодня я удочеряю дитину».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні