Росіяни почали наступати два дні тому: офіцер назвав напрямок

0
Росіяни почали наступати два дні тому: офіцер назвав напрямок
Генштаб повідомляє, що ворог активізувався на Лиманському напрямку і перейшов до наступальних дій.

Офіцер Національної гвардії України Олександр Дорошенко, який перебуває разом зі своїм підрозділом в лісах біля Кремінної, наголосив, що окупанти 2 дні тому активізувалися, пише 24 канал.

А потім відбулась масована артпідготовка. Також ворог застосував танки і броню.

За його словами, щоб не втратити особовий склад українські військові трохи відійшли з декількох позицій на вже заготовлені.

"Ворог намагається наступати, застосовуючи піхоту, але ми даємо гідну відсіч. На жаль, декілька побратимів загинули. Окупанти застосовують танки, міномети, АГС, іноді ракети більш дальньої дії. Тому ситуація достатньо складна, як і на будь-якій ділянці фронту. Але тримаємось і тримаємо стрій", – наголосив офіцер Нацгвардії.

За його інформацією, ворог посилює кількість піхоти на цьому напрямку. Особовий склад росіян в Кремінній розселяють куди можливо – в приміщення, житлові будівлі – по максимуму.

"Яка їхня кількість – не можу сказати, але, дійсно, їх дуже багато заїжджає в Кремінну. Тому піхоту вони будуть також застосовувати. Вони ж не зважають на кількість людей, яка загине – піде на концерт до Кобзона", – зауважив він.

На його думку, з піхотою в окупантів проблем немає. Але наскільки вона пройшла навчання і які здобула навички, це вже інше питання.

"Глобально піхота нічого не зробить, якщо не буде броні та іншого озброєння. Але на якихось ділянках продавити і завдати втрати нам в особовому складі можуть. Для нас важлива кожна людина, а для них – ні", – зазначив Дорошенко.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні