--> Путін планує новий наступ: до чого готуватися українцям | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Путін планує новий наступ: до чого готуватися українцям

0
Путін планує новий наступ: до чого готуватися українцям
Росія продовжуватиме переважати кількістю: країна-агресорка відправить на війну півмільйона військових, пише Главком.

Кремль готує новий наступ: мета – кордони Луганщини та Донеччини, Північ України – під запитанням. Проте докорінно змінити ситуацію на фронті ворог не здатен, адже це просто жалюгідна спроба перехопити ініціативу напередодні контрнаступу ЗСУ.

Коли розпочнеться новий наступ та яка перевага ворога.

Наступати окупанти можуть або символічно 24 лютого, або коли підсохне підсохне ґрунт.

Ворог вимушений імітувати прорив, оскільки через два-чотири місяці ЗСУ матимуть на порядок потужніший збройний арсенал. Тоді українська армія матиме значну перевагу над російською. Зараз у московитів є принаймні чисельна перевага. Резніков каже, що російське угрупування складатиме приблизно 500 тис. військових.

Саме тому Україна та західні партнери говорять про «широкомасштабний наступ»: хоча реальні спроби прориву очікуються переважно Донбасі та Запорізькому напрямку.

Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний ще у грудні розповів про ймовірну офензиву агресора. При цьому наступ може статися не на Донбасі, а у напрямку Києва з боку Білорусі. Також він не виключає і південного напрямку.

«Ми зробили всі розрахунки – скільки нам потрібно танків, артилерії тощо, тощо. Це те, на чому зараз слід сконцентруватися всім. Нехай пробачать мене солдати в окопах, але зараз важливіше зосередитися на накопиченні ресурсів для більш тривалих та тяжких боїв, які можуть розпочатися наступного року», – повідомив Залужний.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні