--> Відома модель пообіцяла путіну свої оголені фото, якщо він забереться з України | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Відома модель пообіцяла путіну свої оголені фото, якщо він забереться з України

0
Відома модель пообіцяла путіну свої оголені фото, якщо він забереться з України
Відома американська модель Капріс Буре з перших днів повномасштабного вторгнення Росії в Україну засуджує війну. Вона неодноразово закликала диктатора Володимира Путіна зупинити кровопролиття, проте це не давало жодних результатів, пише УНІАН.

Тому вона вирішила піти на крайні заходи. Модель пообіцяла Путіну відправити свої інтимні фотографії, щоб він зупинив війну.

Як повідомляє Daily Mail, Буре виявила таке бажання на прем'єрі фільму "Лігво".

"Думаю, я могла б відправити Путіну лист з обіцянкою передати свої фотографії в оголеному вигляді, якби він забрався з України. Якби це зупинило війну, я б так і зробила", - сказала модель.

Вона додала, що чула інформацію про те, що Путін вже мертвий. І це викликає у неї побоювання, адже його приймач може бути ще гіршим. Однак, якщо диктатор все ж живий, Буре була б не проти довести його до серцевого нападу своїми знімками.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні