--> Жителів одного українського міста попередили про можливу евакуацію | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Жителів одного українського міста попередили про можливу евакуацію

0
Жителів одного українського міста попередили про можливу евакуацію
Якщо окупанти посилять свої обстріли та лінія фронту наблизиться до Слов'янська – місцевим жителям доведеться евакуюватись.
Окупанти обстрілюють Слов’янськ, Краматорськ, Дружківку з невеликої відстані. Це значно ускладнює можливість відслідковування ракет. Це несе небезпеку саме для цивільного населення, повідомляє "РБК-Україна".

У Слов’янську наразі ситуація стабільна. У місті є світло, газ та вода, воно також декілька місяців не зазнавало обстрілів.

"Однак сьогодні ми бачимо, що лінія фронту повільно, але наближається. Це несе небезпеку для всіх міст, які знаходяться поруч. Чим ближче буде лінія фронту, тим більше буде обстрілів", - заявив голова Слов'янської військової адміністрації Вадим Лях.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні