--> Готують наступ: рф перекинула до українського міста близько 30 тисяч окупантів | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Готують наступ: рф перекинула до українського міста близько 30 тисяч окупантів

0
Готують наступ: рф перекинула до українського міста близько 30 тисяч окупантів
Російські окупанти стягують війська до Маріуполя та околиць – наразі їхня чисельність перевалила за 30 тисяч, що може означати підготовку наступу. Про це повідомив радник мера Маріуполя Петро Андрющенко.

За його словами, за останній тиждень військовий корпус окупантів в регіоні збільшився на 10-15 тисяч – в основному їх квартирують в селах біля міста. Водночас із цим, в одне із приморських сіл зайшов підрозділ «кадирівців», що налічує 2-3 тисячі військових.

«Можливо, це формування «заградотряду» для потенційного наступу, тому що великих акцій «росгвардії» за нашою інформацією не планується ані в Маріуполі, ані в районі», – написав Андрющенко.

Крім цього, в селищах Маріупольського району посилились «зачистки», а самі окупанти розповідають місцевим про те, що пріоритет напрямку атаки – Вугледар і Запоріжжя. Зазначається також, що переміщення техніки здійснюється вночі і з намаганням оминути Маріуполь.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні