--> На ці знаки Зодіаку чекають урагани зі скандалів і сліз на цих вихідних | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На ці знаки Зодіаку чекають урагани зі скандалів і сліз на цих вихідних

0
На ці знаки Зодіаку чекають урагани зі скандалів і сліз на цих вихідних
Перші вихідні лютого принесуть чимало неприємностей для представників двох знаків Зодіаку. Справжні урагани зі скандалів та сліз обрушаться на них. Кому варто чекати на біду і готуватися до неприємностей, пише Уніан.

Близнюки
Астрологи вважають, що у Близнюків почалася чорна смуга. На жаль, цьому знаку Зодіаку варто чекати на проблеми. Ваші стосунки з друзями та колегами можуть сильно зіпсуватися. Однак ви зможете все виправити, якщо навчитеся слухати оточуючих і не сперечатися через дрібниці.

На думку астрологів, Близнюки можуть уникнути багатьох проблем, якщо прислухаються до порад оточуючих і стануть трохи добрішими. Попрацюйте над собою і смуга невдач відступить.

Терези
Терези ризикують сильно постраждати через свою безпечність. Ви звикли відкладати важливі справи в довгий ящик, перекладати обов'язки на інших і ухилятися від відповідальності. Астрологи попереджають, що все це може обернутися грандіозним крахом всієї вашої репутації.

Щоб уникнути скандалів і неприємностей, Терезам потрібно задобрити долю. Проаналізуйте свої вчинки, усвідомте помилки і спробуйте допомогти тим, хто потребує підтримки.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні