--> У селі водій авто в'їхав у підводу з кіньми | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У селі водій авто в'їхав у підводу з кіньми

0
У селі водій авто в'їхав у підводу з кіньми
Вчора, 3 лютого, близько 18.00, у селі Волиця Львівського району сталася ДТП. Про це повідомила Поліція Львівської області.

Водій автомобіля «Chevrolet Aveo», 24-річний львів’янин, здійснив зіткнення з гужовим транспортом, яким керував 23-річний місцевий мешканець.

Внаслідок ДТП керманич та двоє пасажирів підводи: чоловіки віком 19 і 24 роки, обидва місцеві жителі, – отримали тілесні ушкодження та були госпіталізовані.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України.

Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, – до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні