--> На Україну насувається холод з Арктики: коли чекати снігопадів і хуртовин | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Україну насувається холод з Арктики: коли чекати снігопадів і хуртовин

0
На Україну насувається холод з Арктики: коли чекати снігопадів і хуртовин
В Україну насувається холодна повітряна маса з Арктики. По всій території країни очікується значне похолодання, у деяких регіонах пройдуть снігопади й хуртовини, пише Styler.

Про те, коли чекати значного зниження температури та якою буде погода на вихідних 4-5 лютого, розповідаємо у матеріалі нижче.

Прогноз від Укргідрометцентру
На цих вихідних в Україні прогнозують часом невеликий сніг, в Криму з дощем. В західних областях помірний, на Закарпатті та Прикарпатті місцями значний сніг та хуртовина. 4 лютого у західній, 5-6 лютого в південній частині місцями пориви вітру 15-20 м/с; на дорогах країни подекуди ожеледиця.

Температура в суботу вдень від 3° морозу до 2° тепла, у південній частині 0-5° тепла, 5-6 лютого вночі 5-10° морозу, вдень 0-6° морозу, в Карпатах та на Закарпатті вночі 12-17° морозу, вдень 6-11° морозу.

Також синоптики оголосили жовтий рівень небезпеки на 4 лютого у чотирьох областях - Закарпатській, Львівській, Івано-Франківській та Чернівецькій. Там пройде значний сніг, хуртовина. Такі погодні умови можуть призвести до погіршення руху транспорту на окремих ділянках доріг та вулиць.

Погода у Київській області буде морозною. Синоптики прогнозують невеликий сніг та хмарність з проясненнями. На дорогах подекуди ожеледиця.

Температура по області вночі становитиме -1...6℃. Вдень на Київщині буде від -3℃ до +2℃. У Києві вночі термометри покажуть -3...5℃, а вдень буде близько 0℃. Вітер у столиці очікується північний, 7-12 м/с.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні