--> 4 найкращі породи собак для охорони будинку | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

4 найкращі породи собак для охорони будинку

0
4 найкращі породи собак для охорони будинку
Деякі породи собак - природжені охоронці, які ідеально підходять для утримання в приватному будинку. Вони стануть для вас не тільки кращими чотирилапими друзями, але й перетворять ваш двір і дім на справжню фортецю.

Про які породи йдеться - дивіться нижче в матеріалі Styler.

Середньоазіатська вівчарка (алабай)
Собаки цієї породи чудово усвідомлюють поставлене перед ними завдання і ні за що не впустять незнайомців на територію, яка знаходиться під їхньою охороною.

Німецька вівчарка
Призначення німецької вівчарки не закінчується лише ролі охоронця. Вона також може стати відданим компаньйоном і навіть дбайливою нянькою.

Кавказька вівчарка
"Кавказці" впораються з охороною ділянки навіть без спеціального дресирування. У цьому їм допомагає вроджена недовіра і навіть ворожість до всіх, крім своєї сім'ї.

Акіта-іну
Недовіра до чужинців у собак, що належать до тієї ж породи, що й знаменитий Хатіко, також у крові. Втім, як і інші якості: витримка, фізична сила та витривалість.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні