--> Росіянин, що виступав з черепом українського воїна, отримав кулю в голову | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Росіянин, що виступав з черепом українського воїна, отримав кулю в голову

0
Росіянин, що виступав з черепом українського воїна, отримав кулю в голову
Окупанту Ігорю Мангушеву, який влаштував цинічний виступ із людським черепом та закликав вбивати українців, наздогнала карма - йому прострелили голову в тилу російських загарбників, пише Варта1.

Ігор заявляв, що в руках - череп захисника Маріуполя, живий, проте це може бути ненадовго.

«Пам'ятаєте, виродка і садиста Ігоря Мангушева (позивний Берег), який виступав із черепом убитого українського військового з Маріуполя? Так от, виступ із чужим черепом приніс нещастя. Мангушеву прострелили його власний череп. Поки що живий, але з таким пораненням перспективи не дуже», – зазначив журналіст Денис Казанський.

Він показав фото Мангушева після поранення.

Карма наздогнала окупанта не на фронті, а в російському тилу - у тимчасово захопленому місті Стаханов на Луганщині. Імовірно, продірявили череп Мангушеву кадировці.

В одному з російських військових каналів уточнили, що до стаханівської лікарні покидька доставлено в ніч проти 4 лютого:

«4 лютого 2023 року о 00:30 капітан 4 бригади 2 Армійського корпусу 8 армії ЗС РФ, командир взводу антиБПЛА і член ОПСБ Ігор »Берег« Мангушев був доставлений до нейрохірургії м. Стаханов, ЛНР зі сліпим вогнепальним кулем. поранення інформація від лікарів: зроблено воно з короткоствольної зброї, куля приблизно 9 мм, зблизька, потилично-тім'яна область, рановий канал ззаду вниз під 45 градусами».

Стан Мангушева оцінюється як «стабільно тяжкий, з негативною тенденцією».

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
10

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні