--> У якому випадку військовозобов’язаному можуть анулювати повістку | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У якому випадку військовозобов’язаному можуть анулювати повістку

0
У якому випадку військовозобов’язаному можуть анулювати повістку
Видана військовозобов'язаному повістка може бути анульована в разі, якщо людина, яка її отримала, має підстави для відстрочення або бронь.

Про це повідомив начальник управління персоналу штабу командування Сухопутних військ Збройних сил України полковник Роман Горбач.

За словами військового, випадки, коли повістку вручають людині, яка має броню або відстрочку, справді трапляються. Щоб цього уникнути, військовозобов'язаний, який має бронь або відстрочку від призову в межах мобілізації, повинен носити всі документи, що засвідчують це, із собою, і в разі їх пред'явлення вручення повістки не буде.

Однак якщо це вже сталося, слід прибути до військкомату.

— У Територіальному центрі комплектування та соціальної підтримки ця повістка буде анульована, — пояснив Горбач.

Відповідно до статті 25 Закону України «Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію» бронюванню підлягають військовозобов'язані, які працюють:

в органах державної влади, інших державних органах, органах місцевого самоврядування, якщо це необхідно для забезпечення функціонування зазначених органів;
на підприємствах, в установах і організаціях, яким встановлені мобілізаційні завдання (замовлення), якщо це необхідно для виконання встановлених мобілізаційних завдань (замовлень);
на підприємствах, в установах і організаціях, які здійснюють виробництво товарів, виконання робіт і послуг, необхідних для забезпечення потреб Збройних сил України, інших військових формувань;
на підприємствах, в установах і організаціях, які критично важливі для функціонування економіки та забезпечення життєдіяльності населення в особливий період.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні