--> На річці під лід провалилися чоловік та немовля | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На річці під лід провалилися чоловік та немовля

0
На річці під лід провалилися чоловік та немовля
На Полтавщині поліцейські разом з рибалкою врятували чоловіка та немовля, які провалилася під кригу. Про це повідомили 5 лютого у прес-службі Нацполіції України.

Подія сталася в місті Горішні Плавні на річці Дніпро. Місцева жінка почула, що хтось просить про допомогу та одразу зателефонувала до поліції.

«На місце події негайно прибув наряд групи реагування патрульної поліції відділу №2 Кременчуцького райуправління, в складі сержанта поліції Івана Чикмарьова та капрала поліції Богдана Мальцева. Зі слів свідків та місцевого рибалки було встановлено, що під кригу провалився чоловік з дитячим візочком, де перебувала дитина», - йдеться у повідомленні.

Чоловік із малечею у воді перебували на значній відстані від берега. На їх порятунок кинулися місцевий рибалка Микола Карпенко та поліцейські, які прибули на виклик. Діставши з крижаної води чоловіка та дитину, їх одразу передали медикам, які госпіталізували обох до лікарні.

Поліція встановила, що в крижану пастку потрапив місцевий чоловік та його маленький онук, якому лише 5 місяців.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні