--> Два знаки Зодіаку втратять любов і залишаться на самоті найближчими днями | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Два знаки Зодіаку втратять любов і залишаться на самоті найближчими днями

0
Два знаки Зодіаку втратять любов і залишаться на самоті найближчими днями
У найближчі дні, починаючи з понеділка і до кінця тижня, одразу два знака Зодіаку ризикують втратити любов всього свого життя. Астрологи попереджають, що люди, народжені під цими знаками, можуть опинитися на самоті, пише Уніан.

Овен
На думку астрологів, новий тиждень принесе розчарування Овнам. Вони можуть зрозуміти, що поруч з ними знаходяться люди, які не заслуговують на увагу. Знімайте рожеві окуляри, як би це не було складно. Ви можете втратити любов, але не втратите себе і врятуєтеся від більш серйозних помилок.

Астрологи радять Овнам не падати духом. Ви можете легко покращити своє життя і зустріти свою другу половинку. Однак для цього потрібно не сподіватися на небеса, не проклинати долю, а брати все в свої руки і вчитися робити висновки.

Водолій
З 6 по 12 лютого Водоліям варто готуватися до самотності. Вам можуть зрадити, будьте до цього готові. Проявіть свою інтуїцію і спробуйте викрити всіх, хто плете інтриги та хоче зруйнувати ваші відносини з коханою людиною.

Астрологи попереджають Водоліїв про те, що вони можуть бути занадто емоційними. Через втрати і сварки ви можете накоїти чимало дурниць. Постарайтеся пережити неприємності і не вдаватися в крайнощі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні