--> Популярна українська актриса вляпалася в скандал через фото | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Популярна українська актриса вляпалася в скандал через фото

0
Популярна українська актриса вляпалася в скандал через фото
Відома українська актриса і зірка реаліті "Холостячка" Ксенія Мішина вляпалася в скандал. Зірка вирушила в подорож і похвалилася відпочинком в Бельгії, що сподобалося не усім її фанатам, пише Уніан.

Актриса полетіла в іншу країну разом зі своїм сином. Вона розповідала в Stories про те, як вони добиралися до Бельгії, а після цього опублікувала фото. В описі до знімка Мішина написала: "Щастя - це так просто".

Коментатори не оцінили думки актриси. Вони дорікнули їй в тому, що вона забула про повномасштабну війну і про те, що зараз у багатьох людей немає приводів для щастя та радості.



Реакція фанів на нове фото Мішиної:
"Просто, це коли є можливість. А коли люди, які залишилися в Україні, як їм бути?"
"Так... Просто... Коли батько мого сина на 3 дні приїхав додому у відпустку з війни і син був щасливим... Так! Щастя - це так просто"
"Так, добре де нас немає... Ми щохвилини в напрузі, тому що війна триває, гинуть люди!"
"Сестра Влада Ями? Легко про щастя говорити, коли є можливість виїхати і забути про сирени"
"Це просто, коли ти не живеш 24/7 в Телеграм! Коли Твої батьки в Україні, а ти заради безпеки дітей у Польщі! Але щастя - це, мабуть, те, що ти живий! Дай Бог Україні миру! І щастя кожному"
"Ні, Ксю, складно, коли ти в Україні".
Сама Мішина поки що не реагує на негативні коментарі. Деякі фанати спробували заступитися за актрису і відзначили, що вона могла виїхати з України лише на час.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні