Акула напала на 16-річну дівчину: вона загинула на місці

0
Акула напала на 16-річну дівчину: вона загинула на місці
Експерти зазначають, що акули вкрай рідко трапляються у цій річці. Всіх закликають бути обережними та дотримуватися заборони купатися на закритих пляжах, пише 24 канал.

Прикрий інцидент стався у суботу, 4 лютого. У Західній Австралії акула напала на 16-річного підлітка під час купання в річці Свон. На жаль, дівчина загинула.

Що відомо про моторошний інцидент
Смерть констатували після того, як тіло дівчинки витягли з річки.

За даними поліції, дівчина каталася на водних мотоциклах із друзями. Припускають, що вона стрибнула у воду, щоб поплавати з дельфінами, яких бачили поблизу.

Інспектор Пол Робінсон з поліції описав інцидент як "дуже, дуже травматичний", а сім'я дівчини була "абсолютно спустошена новиною".

Людей закликають бути "надзвичайно обережними" та дотримуватися заборони купатися на закритих пляжах. За словами Робінсона, експерти з рибальства кажуть, що акули у цій частині річки бувають вкрай рідко.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні