Дата, після якої військові рф можуть піти в наступ

0
Дата, після якої військові рф можуть піти в наступ
Голова Луганської обласної Військової адміністрації Сергій Гайдай спрогнозував можливий новий наступ російської армії. Він зазначив, що це може статися в будь-який день після 15 лютого, пише УНІАН.

"В принципі після 15 лютого можна очікувати в будь-який час", - заявив глава Луганської ОВА.

Він вказав, що росіяни стягують все більше й більше техніки в Луганську та Донецьку область. За його словами, частину техніки окупанти ховають у лісопосадках, частково заривають, а також будують укріплювальні рубежі для наступу.

Крім того, Гайдай розповів, що росіяни стали економніше використовувати боєкомплект, що також може говорити про підготовку до наступу. Також він нагадав, що добігають кінця двомісячні навчання мобілізованих, а для їх перекидання в Україну знадобитися близько 10 днів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні