Школярка зламала вчительці ногу

0
Школярка зламала вчительці ногу
У штаті Джорджія, США, школярка, отримавши зауваження від вчительки, побила її та зламала їй ногу.

Про це повідомляє Fox 5 Atlanta, пише ТСН.

Вчителька старших класів Тіван Тернер зробила зауваження учениці за погану поведінку в присутності її однокласників. Та розлютилася, підійшла до вчительки і почала вигукувати образи. Тернер не змогла втихомирити дівчинку сама і дістала телефон, щоб зателефонувати колезі та попросити допомоги. Учениця вибила телефон із її рук, а потім накинулася на неї.

Школярка повалила Тернер на підлогу, внаслідок чого серйозно пошкодила їй ногу. Потім вона почала бити жінку і не зупинялася, доки не втрутилися інші вчителі.

Тернер доправили до лікарні з переломом ноги. Їй необхідно пройти курс реабілітації, щоб відновитись від отриманих травм і почати ходити. Ученицю заарештували. Їй пред'явлено звинувачення.

"Учні вийшли з-під контролю... Їх насильству немає виправдання... Немає виправдання дітям, які щодня приходять до нашої школи і сіють хаос, заважаючи іншим дітям вчитися", - сказав колега постраждалої вчительки.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні