--> Російський співак заявив про готовність вбивати українців | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Російський співак заявив про готовність вбивати українців

0
Російський співак заявив про готовність вбивати українців
Російський співак-путініст Олег Газманов заявив, що готовий їхати на війну в Україні, якщо цього вимагатиме уряд його країни. Однак зараз він нібито корисніший тим, що співає і виступає для окупантів, передають Патріоти України.

"Мені 71 рік. Якщо батьківщина накаже, я візьму автомат і піду. Але зараз корисний тим, що співаю свої пісні", - сказав музикант у програмі "Життя і доля".

Також він прокоментував введені проти нього санкції в різних країнах світу. За його словами, народ продовжує його любити і готовий ходити на його концерти. Однак "маріонетковий уряд" його не пускає.

"Рахунків у мене там, слава Богу, немає, але дві квартири заарештовані. Навіть якби у мене була вілла за кордоном, я б робив те, що роблю. Чим вище тиск, тим міцніший бетон", - додав Газманов. Олег Газманов не тільки підтримав дії Кремля, але й активно їздив в окупований Донецьк і давав там концерти.

Кажуть, що після повномасштабного вторгнення РФ в Україну артист по-тихому подав документи на громадянство Ізраїлю і вже пакував валізи, але Свята земля його не прийняла. Також Газманову було відмовлено у відвідуванні Литви, Естонії та Латвії.

В Україні ж суд взагалі заочно заарештував російського співака за підозрою в посяганні на територіальну цілісність нашої країни.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні