В Україні очікуються 20-градусні морози

0
В Україні очікуються 20-градусні морози
Найближчого тижня в Україні очікуються сильні морози, місцями температура ночами опускатиметься до -15°...-20°. Про це повідомляє Погода УНІАН.

У вівторок, 7 лютого, вдень температура в Україні опускатиметься до -1°...-6°, а вночі стовпчики термометрів покажуть -4°...-10°. Сніг сконцентрується на заході країни. Опади також торкнуться Житомирської та Вінницької областей. Також сніг очікується на крайньому сході і в Криму.

У середу, 8 лютого, українців порадує зимове сонечко. Однак тепла воно не додасть. Навпаки, стане ще холодніше. Вдень буде до -6°, а вночі температура опускатиметься до -7°...-15°. Найхолодніше буде на заході і в Сумській області. Опади в цей день ймовірні лише в Криму.

В середині тижня нічні морози в Україні ще більше посилилися. У четвер, 9 лютого, температура в темний час доби опускатиметься до -14°...-19°. Вдень очікується суха погода з невеликою хмарністю, до 0°...-6°.

Перед вихідними, 10 лютого, нічні морози в Україні досягнуть -10...-20 ° градусів. Найхолодніше буде на Прикарпатті. Вдень очікується суха погода з великою кількістю сонця. Стовпчики термометрів покажуть 0°...-5°.

На вихідних, 11 і 12 лютого, погода в Україні почне змінюватися. Небо затягне хмарами, знову почне сніжити. Разом з опадами очікується і підвищення температури. До кінця тижня нічні морози вже будуть до -5°...-7°, а місцями вночі повітря прогріється до +1°. Вдень у більшості областей температура коливатиметься в проміжку -1°...+1°, на півдні - тепліше.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні