На заході України «швидка» на смерть збила 8-річну дитину

0
На заході України «швидка» на смерть збила 8-річну дитину
6 лютого у місті Дрогобич, що у Львівській області, автомобіль швидкої допомоги на смерть збив 8-річного хлопчика, повідомили в поліції Львівської області.

У повідомленні правоохоронців йдеться, що трагедія сталась 6 лютого на вулиці Шептицького у місті Дрогобич. 8-річний хлопчик на території лікарні катався на санях. Дитина на санчатах виїхала на дорогу прямо перед автомобілем швидкої медичної допомоги. Від отриманих травм маленький хлопчик помер на місці. За кермом службового автомобіля був 65-річний чоловік.

За фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Покарання, передбачене санкцією статті, – від трьох до восьми років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні