Чоловік кинув гранату у магазин через неякісний товар: є загиблі та поранені. ФОТО

0
Чоловік кинув гранату у магазин через неякісний товар: є загиблі та поранені. ФОТО
Затримано мешканця Донеччини, який кинув гранату біля магазину, в результаті одна людина загинула, ще п’ятьох поранено, повідомила прес-служба Офісу генерального прокурора України.

Згідно з повідомленням, 6 лютого зранку в місті Красногорівка біля магазину стався конфлікт між вуличним продавцем молочної продукції та місцевим мешканцем.

"Чоловік звинуватив потерпілого в неякісному товарі та, не обмежившись словесними образами, кинув у його бік бойову гранату", - йдеться у повідомленні.

Внаслідок вибуху загинув випадковий перехожий, продавець і ще четверо людей - одна жінка та троє чоловіків, які перебували поруч, дістали поранення різного ступеню тяжкості.

Винуватця трагедії затримали, вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру та обрання запобіжного заходу.

Проводиться досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом умисного вбивства з хуліганських мотивів, вчинене способом, небезпечним для життя багатьох, закінченого замаху на умисне вбивство двох та більше осіб, а також незаконного поводження з бойовими припасами (п. п. 5, 7 ч. 2 ст. 115, ч. 2 ст. 15, п. п. 1, 5, 7 ч. 2 ст. 115, ч. 1 ст. 263 КК України).







Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні