5 небезпечних днів у лютому: чого чекати українцям

0
5 небезпечних днів у лютому: чого чекати українцям
Місячний календар на лютий підказує сприятливі і нещасливі дати в залежності від фази Місяця. Деякі дати місячного календаря вважаються небезпечними і нещасливими.

У такі дні нерідко бувають конфлікти між людьми, різні неприємності і хвороби, проблеми з грошима і особистим життям, пише УНІАН.

В ці дати потрібно бути особливо обережними і по можливості не планувати важливих планів на ці дні.

8 лютого - спадний місяць у Діві
8 лютого через свою енергетику - досить складний і напружений день, коли можливі несподівані перешкоди і проблеми. У цю дату по можливості не варто планувати важливих справ, оскільки всі плани можуть зруйнуватися.

Також в третю місячну фазу знижується мозкова активність і зменшується життєва енергія, що посилюється під впливом Діви. Тому 8 лютого також не варто планувати справи, які вимагають великої кількості енергії - інакше перевтоми не уникнути.

13 лютого - третя чверть у Скорпіоні
У цей день загострюються відносини між людьми, що може привести до конфліктів, суперечок і розриву відносин. Це 23 місячний день, який пов'язують з цькуванням, гоніннями, загостреною ревнощами і чорною заздрістю. По можливості краще не спілкуватися з людьми з заздрісним і скандальним характером.

20 лютого - молодик у Рибах
Лютневий молодик має енергетику апатії, байдужості, відсутності ініціативи. Це малопродуктивний день для роботи і творчості. Великі навантаження і наполеглива праця в цей день небажані - відновлення буде довгим.

Через вплив знака Риб люди в цей день можуть бути надто мрійливими і втрачати здатність до концентрації. Краще відкласти важливі справи і особливо фінансові угоди.

22 лютого - зростаючий місяць в Овні
22 лютого 2023 року настане третя місячна доба, яка характеризується підвищеною агресивністю, запальністю, необачністю. Не варто приймати важливі рішення на основі емоцій в цей день, інакше пізніше пошкодуєте.

Накопичену негативну енергію краще направити в спорт, інакше вона виллється на близьких людей. Також 22 лютого потрібно обережно поводитися з вогнем і особливо акуратно водити машину.

28 лютого - зростаючий місяць у Близнюках
Цей день відрізняється емоційними спалахами і підвищеним ризиком конфліктних ситуацій. 28 лютого послаблюється воля людини. Можливе повернення до старих шкідливих звичок. У цей день дуже легко піддатися обману і стати жертвою шахраїв, тому потрібно дотримуватися обережності.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні