--> Військовий експерт попередив українців про небезпеку до 24 лютого | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Військовий експерт попередив українців про небезпеку до 24 лютого

0
Військовий експерт попередив українців про небезпеку до 24 лютого
Напередодні 24 лютого очільнику Кремля Володимиру Путіну потрібно буде відзвітувати про перебіг так званої "військової операції" в Україні під час Федеральних зборів. Тож, до цього часу, ймовірно, слід очікувати великої інформаційно-психологічної операції та хвилі ракетних ударів по Україні.

В інтерв’ю ТСН про це сказав заступник директора Центру армії, конверсії та роззброєння з міжнародних питань Михайло Самусь.

"Що може Росія утнути до 24 лютого?.. Класика жанру. Перш за все, інформаційно-психологічна операція. Як би ми це не називали, ІПСО посідає дуже важливу роль, особливо, у таких генералів, як Герасімов", - зазначив Самусь.

Експерт наголосив на тому, що російське командування вже почали підготовку до 24 лютого.

"Ця велика інформаційно-психологічна операція, яка покликана зародити у нас страх, паніку, вже діє. Далі, я думаю, буде завдано ракетних ударів. Під 24 лютого Путін виступить на Федеральних зборах. Йому потрібно показати перемогу і успіх. Йому потрібно в цьому зверненні щось розказати. Тому я гадаю, що і хвиля ракетних ударів, і інформаційно-психологічна операція будуть", - додав Самусь.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні