У Польщі знайшли тіла двох українців

0
У Польщі знайшли тіла двох українців
В одній з квартир в Бидгощі поліція виявила тіла двох чоловіків. Двох жінок, що теж проживали там, госпіталізували з колотими ранами, передає inpoland.net.

Правоохоронці отримали виклик до однієї з квартир у Бидгощі. На сходовій клітці вони виявили двох жінок віком близько 30 років. Одна з них була у важкому стані. Інша також потребувала медичної допомоги, проте її поранення не були настільки серйозними. Обидві жінки мали колоті рани. Поліцейські викликали на місце медиків і обох жінок транспортували до лікарні.

Як повідомила Лідія Ковальська з поліції Бидгоща, у квартирі виявили тіла двох чоловіків віком приблизно 30-40 років. У помешканні також було двоє маленьких дітей, вони не постраждали.

Як стало відомо, громадяни України орендували цю квартиру близько року. На місці працюють поліція та прокуратура.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні