4 способи зарядити телефон набагато швидше

0
4 способи зарядити телефон набагато швидше
В умовах постійних відключень електроенергії в Україні як ніколи важливо буває зарядити пристрої якомога швидше. Багато хто знає, що для прискорення заряджання слід вимкнути непотрібні програми або перевести телефон у режим польоту.

Але є й менш відомі, проте також ефективні лайфхаки, пише Телеграф.

Якщо вам важливо швидко зарядити смартфон, і ви вже скористалися найбанальнішими прийомами, пропонуємо до вашої уваги ще чотири поради:

Припиніть перевіряти заряд батареї, — це тільки заважає заряджатися пристрою. Більшість телефонів мають індикатори, які змінюють колір під час повної зарядки, на них і орієнтуйтеся.

Заряджайте телефон від розетки, не від ноутбука чи стаціонарного комп’ютера. Часто заряджання через USB може зайняти на годину (!) більше часу.

Використовуйте короткий шнур, адже чим довше провід, тим довше з ним процес заряджання. Краще використовувати "рідний" зарядний пристрій.

Зніміть чохол під час заряджання, особливо якщо у вас громіздкий телефон, — нагрівання сповільнює процес заряджання.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні