22-річний чоловік напав з ножем на поліцейську в її кабінеті. ФОТО

0
22-річний чоловік напав з ножем на поліцейську в її кабінеті. ФОТО
На Одещині затримали чоловіка, який завдав множинних колото-різаних ран жінці-інспектору поліції в її службовому кабінеті.

Подія сталася ввечері 7 лютого в місті Ізмаїл у службовому кабінеті інспектора Ізмаїльського районного відділу № 1 філії державної установи "Центр пробації", повідомляє Головне управління Національної поліції в Одеській області.

Зловмисник - 22-річний чоловік, засуджений в листопаді 2022 року за спричинення тяжких тілесних ушкоджень своїй матері, але покарання не було пов’язано з позбавленням волі.

"Він прийшов на відмітку у відділ пробації і одразу почав завдавати ножові поранення 44-річній співробітниці, спричинивши їй множинні колото-різані рани голови, плечей та рук", - йдеться у повідомленні.

Жінку врятували колеги, які прибігли на крики, вони ж і затримали нападника.

"Потерпілу госпіталізували. Причину свого вчинку молодик пояснити не зміг", - зазначили в поліції.

Правоохоронці вилучили з місця події ніж та інші речові докази, які направили на експертне дослідження. Фігуранту повідомили про підозру у злочині, передбаченому ст. 348 Кримінального кодексу України. Йдеться про замах на вбивство працівника правоохоронного органу у зв'язку з виконанням ним службових обов'язків.

Таке правопорушення карається позбавленням волі на строк від 9 до 15 років або довічним позбавленням волі.

Поліцейські помістили нападника до ізолятора тимчасового тримання.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні