--> Який ви водій за знаком Зодіаку | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Який ви водій за знаком Зодіаку

0
Який ви водій за знаком Зодіаку
Водіння автомобіля – є досить відповідальним та небезпечним заняттям, тому що від водія залежить не тільки його життя, але й життя пасажирів, пішоходів та власників інших транспортних засобів та деякі знаки Зодіаку просто притягають до себе аварійні ситуації.

"Апостроф" дізнався зі звітів страхових компаній, які знаки Зодіаку є найгіршими і, відповідно, найкращими водіями.

ОВЕН
Овен – надто самовпевнений, самовпевнений та імпульсивний водій, який звик жити в шаленому темпі. Він не уявляє своє життя без швидкості. Він позиціює себе як ас водіння, але через його несерйозне ставлення до керування авто та дотримання ПДР в машину до нього краще не сідати. Овен є найгіршим водієм за знаком Зодіаку.

КОЗЕРІГ
Козеріг часто водить авто у стані алкогольного сп'яніння, що призводить до ДТП.

ТЕЛЕЦЬ
Упертий і зосереджений Тілець не є королем доріг. Він на почесному третьому місці серед тих, хто найчастіше порушує поведінку на дорозі. Він легко може втратити права за серйозне порушення.

РАК
Рак на дорозі стає абсолютно беззахисним, не справляється з керуванням та потрапляє у ДТП.

СТРІЛЕЦЬ
Стрілець часто стає винуватцем дорожньо-транспортних пригод через властивий йому авантюризм. Без гострих відчуттів він просто не уявляє свого життя за кермом.

ТЕРЕЗИ
Терези не є злісними порушниками. Вони прагнуть зробити все за правилами, але погано відчувають інших водіїв, тому теж потрапляють в аварії.

СКОРПІОН
Скорпіон часто помиляється, коли потрібно швидко зреагувати на екстремальну ситуацію на дорозі. Крім того, цей знак дозволяє собі їздити в нетверезому стані досить часто.

БЛИЗНЮКИ
Близнюки люблять їзду на шаленій швидкості. Тому вони часто одержують штрафи.

ДІВА
Діва, хоч і дуже відповідально підходить до питань техогляду, але її не можна назвати ідеальним водієм. Перевищення швидкості – найчастіша причина зупинки та отримання штрафу.

ВОДОЛІЙ
За кермом Водолій поводиться дуже розважливо. Він ніколи не відволікається від дороги і в дуже поодиноких випадках може дозволити собі викинути якийсь фортель за кермом.

РИБИ
Риби водять акуратно та не порушують ПДР. Хоча іноді й можуть сісти за кермо з алкоголем у крові, проте це трапляється нечасто.

ЛЕВ
Найкращими, найакуратнішими та найобережнішими водіями визнані Леви. Вони віддають перевагу машинам дорогих марок, позашляховикам або фурам. Це дисциплінує і вони дуже рідко потрапляють у ДТП, здебільшого не зі своєї вини.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні