Який манікюр носять багаті жінки

0
Який манікюр носять багаті жінки
Фахівці в б'юті-сфери відзначають, що серед багатих дівчат популярністю користується однотонне покриття нігтів в класичних відтінках.

А ось стрази, блискітки, малюнки та інший декор, на їхню думку, має вже вульгарний вигляд, пише УНІАН.

Колись різнокольорові нігті були на піку популярності. Але експерти пояснюють такий ажіотаж навколо них тим, що всі ці модні штучки тоді тільки почали з'являтися на ринку. Однак пройшли роки, мода змінилася і вимоги до рук теж.

Молочна база
Молочна база зараз на піку популярності. Вона має ідеальний вигляд на ручках як взимку, так і влітку. З одного боку вона нагадує сніг, а з іншого - чудово підкреслює морський загар.

Червоний манікюр
Червоний колір - це класика в манікюрі. Однак експерти радять робити виключно однотонне покриття, бо декор з червоним кольором буде мати занадто яскравий вигляд.

Винний манікюр
Винний манікюр найчастіше роблять жінки до 40 років. Переступивши цю межу, вони намагаються омолодити свої ручки, покриваючи нігті більш світлими відтінками. При цьому варто відзначити, що саме винний колір дуже підходить брюнеткам.

Френч
Французький манікюр - ще одна класика. З його допомогою можна створити не тільки стильний і дорогий образ, але і візуально омолодити ручки і зробити їх більш жіночними.

Прозорі нігті
Прозора база дозволить вам бути природною навіть з покриттям на нігтиках. Воно буде ледь помітно, зате ручки завжди будуть мати доглянутий вигляд.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні