Надю Дорофєєву розкритикували за поцілунки з Кацуріним

0
Надю Дорофєєву розкритикували за поцілунки з Кацуріним
Українська співачка Надя Дорофєєва поділилася з шанувальниками милим відео, на якому цілується зі своїм коханим Мішею Кацуріним, але вони не оцінили публічний прояв їхніх почуттів, пише Уніан.

У кадрі вони мають дуже щасливий вигляд. Співачка зізналася, що вмовляла свого коханого разом з нею заспівати на сцені пісню "Щоб не було", яка вже кілька місяців перебуває на четвертому місці в топ-чартах України.

"Такі приємні перемоги дають сили. Розуміння, що сила в щирості, звільнило мене. І тут це вже не про формат і жагу до стандарту. Тут ти просто пишеш музику, яка тобі подобається. Тут ти просто говориш правду, а люди це відчувають. Дякую вам", - написала Додо в Instagram.

Однак шанувальники більше уваги звернули не на творчі успіхи Наді, а на ролик, яким вона супроводила пост - там, де вони з Мішею цілуються.



Що пишуть фоловери
"Той, який зрадив раз, дорогу не забуде"
"Не на довго цей союз, щось мені підказує, що там немає щирості. Очі видають"
"Схожий на маніяка"
"Я не можу це нормально сприймати"
"А де Дантес?"
Нагадаємо, раніше Дорофєєва і Кацурін заспівали "Щоб не було" про своє кохання і біль. У кадрі Надя стоїть біля мікрофона і співає чуттєву пісню, а Михайло грає на гітарі.

Пізніше військовий "вколов" співачку за нову пісню.

"Не знаю, як вижила Дорофєєва. Поруч не бачив", - підписав відео воїн ЗСУ.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні