Найгірші батьки за знаком Зодіаку

0
Найгірші батьки за знаком Зодіаку
Астрологи склали рейтинг найгірших татусів за знаком Зодіаку і розповіли про двох, які найскладніше справляються з цією роллю. Йтиметься про Водолія і Терезів, пише УНІАН.

Водолій
Водолії - вкрай безвідповідальні батьки. Вони можуть не цікавитися життям своєї дитини, виховувати її жорстко, а також не йти на компроміси. Ще один головний мінус Водоліїв - вони вважають, що основний масив відповідальності за виховання дитини лежить саме на жінці.

Також представники даного знака Зодіаку найчастіше звертають увагу на своїх дітей і проводять час з ними тільки в тому випадку, якщо у них утворилися спільні інтереси.

Терези
Терези - єдиний знак Зодіаку, який боїться дітей. Вони бояться відповідальності, бояться зробити щось неправильно, бояться, що поява дитини змінить їхнє життя. Часто Терези - це дуже потайливі і жорстокі люди. Вони можуть не дуже коректно жартувати над дитиною, яка, в силу свого віку, дуже болісно сприймає дані коментарі.

Найчастіше Терези самі потребують матері, тому своїх партнерок вони шукають в першу чергу для того, щоб вони взяли на себе відповідальність.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні