Стало відомо, в яку область завезли завербованих зеків з рф

0
Стало відомо, в яку область завезли завербованих зеків з рф
У Запорізьку область російські загарбники завезли завербованих ув'язнених для поповнення втрат, яких вони зазнали у війні проти України, повідомляє Генеральний штаб Збройних сил України у ранковому зведенні.

"З метою поповнення втрат до населеного пункту Мирне Запорізької області російські окупанти привезли найманців з так званої ПВК "Вагнер", з числа завербованих ув’язнених", - йдеться у повідоменні.

"Російські загарбники продовжують здійснювати фільтраційні заходи на тимчасово зайнятій території Херсонської області. Так, в місті Гола Пристань співробітники ФСБ РФе проводять перевірки документів та особистих речей місцевих жителів, особливу увагу приділяють телефонам", - додали в Генштабі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні