--> У сільській школі раптово знепритомніла дитина: лікарі рятували її 2 години | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У сільській школі раптово знепритомніла дитина: лікарі рятували її 2 години

0
У сільській школі раптово знепритомніла дитина: лікарі рятували її 2 години
На Черкащині, у селищі Драбове-Барятинське, медикам екстреної медичної допомоги довелося 2 години боротися за життя дівчинки, яка раптово знепритомніла, і опинилася на межі життя і смерті, повідомляють у Черкаському обласному центрі екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

Дівчина знепритомніла, перебуваючи у приміщенні місцевої школи. Першою до місця події прибула бригада екстренки з Драбова. Медики констатували критичний стан у 13-річної пацієнтки. Диспетчер служби скерувала на допомогу ще одну бригаду, яка перебувала у цьому районі, а також реанімаційну бригаду з Черкас.

"Попри зусилля всіх трьох бригад ЕМД, дівчинка перебувала у критичному стані. Пацієнтці була надана потрібна терапія: близько 2-х годин медикам знадобилось, щоб стабілізувати її стан. Опісля дитину доправили до Черкаської обласної дитячої лікарні. На момент прибуття до лікувального закладу її стан продовжував бути загрозливим для життя", — йдеться в повідомленні Центру.

У медзакладі дитину передали в руки кардіологів та педіатрів. Незабаром стан дівчинки вдалося стабілізувати, загроза її життю минула.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні