Діють спеціальні правила: як підготувати авто до виїзду за кордон

0
Діють спеціальні правила: як підготувати авто до виїзду за кордон
У Києві спростили процедуру забору автомобіля зі штрафмайданчиків, а для виїзду за кордон на власному авто під час війни необхідно надати низку документів.

Якщо ви виїжджаєте машиною, власником якої не є, обов'язково потрібно мати свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу для виїзду за кордон, пише Апостроф.

Необхідні документи:
водійське посвідчення,
свідоцтво про реєстрацію автомобіля на ім'я водія чи пасажира,
дійсний договір міжнародного страхування "Зелена картка".

У МВС наголосили, що важливо також мати розпізнавальний знак України на авто (ЮА). У разі, якщо він є на номерному знаку, додаткове розміщення не є обов'язковим.

"Якщо ви водій і не власник авто, тоді обов'язково мати свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу для виїзду за кордон. Його можна отримати в сервісному центрі МВС за наявності заяви власника авто, довіреності або договору оренди", - йдеться в повідомленні.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні