Жінка поскаржилася поліції на чоловіка, який розбив їй серце

0
Жінка поскаржилася поліції на чоловіка, який розбив їй серце
Жителька провінції Чжецзян на сході Китаю зателефонувала до поліції, щоб заявити на хлопця, який покинув її після 6-річних стосунків. Вона плакала та просила знайти її коханого.

Про це пише crimezone.in.ua.

Заплакана жінка у Китаї зателефонувала до поліції, щоб поскаржитись на свого коханого, який без пояснення покинув її. Китаянка наголосила, що вони зустрічались шість років, проте партнер без пояснення залишив її.

Жінка сказала, що вона не розуміє, чому чоловік з нею так вчинив. Тоді офіцер поліції вирішив заспокоїти потерпілу. Він наголосив, що в такому випадку краще більше не спілкуватись із чоловіком, який без пояснення пішов від неї.

"Він вже зробив вам стільки болю. Якщо він повернеться, щоб сказати вам кілька слів, чи будете ви знову з ним мати стосунки? Ви повинні усвідомлювати, в чому корінь цієї проблеми, і не давати йому жодної можливості скористатися вами.

Тепер ви чітко розумієте, що він за людина. Це означає, що ваша відданість йому не варта того. Але на вас чекає людина, яка варта вашої любові.

Не думайте, що вам не пощастило. Навпаки, ви повинні відчувати, що вам пощастило, тому що це краще, ніж альтернативний сценарій, коли він розкриє свою справжню суть після одруження з вами", - сказав поліцейський.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні